17-09-20

Inmiddels zijn we een ruime tijd verder met voor de meeste van onze clubs een stop ivm corona.  Gelukkig kunnen we ondanks de corona inmiddels weer het trainen oppakken. Ook wij trainen weer op donderdags en zondags. 

Ook hebben we in samenwerking met onze buren rottweilerwergroep zeeland weer een examen in het vooruitzicht, dit zal worden gehouden op 1 nov onder keurmeester R. de Jong. We hebben nog plek om mee te doen, dit geld ook voor mensen die enkel een deelcertificaat willen doen! Dit is mogelijk! Voor meer info kunt u ons bellen of mailen.

 

10-02-2020

Het nieuwe jaar is al een poosje aan de gang en onze eerste evenement zit erop. Rini onze pakwerker is op 9 februari opgegaan op de pakwerkersdag te NRC om zijn A licentie te behalen. Helaas is dat niet gelukt en bleef hij B met hele mooie punten 94 en mooie complimenten, zijn afstand stellen vond de keurmeester uitmunend. Rini nogmaals van harte gefeliciteerdz het zag er goed uit, volgend jaar weer een nieuwe poging!

5 september 2019

Op 3 november organiseren we een 2e examen VZH/IGP/SPH. De keurmeester Aad Broekhuizen zal deze dag bij ons komen keuren, er zijn nog plekken over, mocht je mee willen doen, meld je even aan bij de secretaris zie pagina bestuursleden. Intrainen is ook geen probleem.

Inmiddels is er een leuke Duitse Herder pup gestart met Hans en een enthousiaste Golden Retriever met Femke.

5 september 2019

Afgelopen periode zijn er verschillende leuke dingen op de club georganiseerd de jaarlijkse bbq was weer zeer gezellig. En ook in mei hebben we een succesvol examen gehad onder keurmeester Arie Stam. Iedereen  is geslaagd sommige met verbeter puntjes, maar daar is een examen ook voor! Het was een leuke dag en we willen iedereen bedanken voor hun inzet voor de club!

Uitslag examen 19 mei

10 februari 2019

Vandaag was de grote dag voor onze pakwerker Rini, pakwerkersdag bij de NRC.

Hij ging voor de allereerste keer op voor C pakwerker.

De keurmeester vond hem goed draaien en wilde hem graag in de middag terug zien om voor b pakwerker op te gaan.

Rini heeft zich ook hier erg goed laten zien en slaagde dan ook met 92 punten!

Naast dat we hier al super trots op zijn, kreeg hij ook nog een beker voor aanstormend talent 2019!! Onze dag kan niet meer stuk.

Rini nomaals van harte gefeliciteerd je hebt het verdiend!!

 

 

10 februari 2019 pakwerkersdag NRC

22-1-2019

Examen is gepland en zal plaats vinden op 19 Mei, keurmeester Arie Stam.

6-1-2019

Weer een nieuw jaar aangebroken waarin we iedereen een gezond en bovenal sportief 2019 wensen! We hopen weer op een productief jaar, er staat voor binnenkort voor onze pakwerker Rini een pakwerkers examen op het programma. Dit zal plaats vinden op 10 februari in Almere. Ook hebben we op 4 nov 2018 een examen gehad, die heel goed is verlopen voor iedereen, iedereen geslaagd met hele hoge punten! Keurmeester was Rick Zanail. We hopen dan ook van het voorjaar weer een examen te kunnen plannen, wordt vervolgd.

Uitslag examen 4 nov iedereen geslaagd!

1-10-2018

Nog een aantal weken dan is het weer zover het examen op 4 nov.

Er kunnen zich nog mensen aanmelden.

Dit kun je doen via pagina contact.

1-10-2018

Onze klimschutting voldeed niet meer en is weer volledig vernieuwd.

Met dank aan Arjan Vos van Bouw,Timmer en Onderhoudsbedrijf Vos.

We kunnen er weer jaren mee vooruit zie hier het resultaat!

18-08-2018

Op zondag 19 aug gaat de puppycursus van start, het is nog mogelijk om aan te schuiven.

Neem contact op voor meer info.

10-6-2018

Gisteren heeft Monique IJzerman met Beatelke Makram (Mylo) bij Rottweiler Werkgroep Roosendaal examen gedaan op afdeling A en C.

 

Dit is goed verlopen met op afd. A 94 pnt en afd. C 88 pnt.

Gefeliciteerd Monique en Mylo!

10-6-2018

Op zondag 4 november zal het examen VZH/IPO/SPH gekeurd worden door dhr R. Zainal.

 

8-5-2018

In het najaar willen we weer een examen gaan houden, dit zal plaats vinden op zondag 4 november!!  Meer info volgt, wil je je alvast aanmelden dat kan bij de secretaris of via mail, zie contactpagina.

2-5-2018

De nieuwe website is online!